sluiten

Waar bent u naar op zoek?

Verkiezingdebat terugkijken

Op woensdag 23 februari organiseerden de gezamenlijke ouderenorganisaties in Utrecht, COSBO-Stad-Utrecht, Seniorenplatform ACO, FNV Senioren, KBO-Leidsche Rijn en KBO Stad-Utrecht, een geanimeerd en succesvol VERKIEZINGSDEBAT OUDEREN. Zeventien politieke partijen meldden zich hiervoor aan. In de zaal zaten vertegenwoordigers en leden van de achterban van onze organisaties. Door de geldende coronamaatregelen konden we helaas een zeer beperkt aantal mensen een plaats in de zaal bieden.

Via een livestream was het debat ook op afstand (digitaal) te volgen. De livestream/video is tot woensdag 2 maart terug te kijken. Ook kunt u de video opslaan en later terugkijken. De handleiding daarvoor vindt u hieronder.

Heeft u het debat gevolgd? Dan horen we heel graag uw reactie! 

Hoe vond u de inhoud van het debat en de bijdragen van de partijen? Zijn er standpunten waar u het in het bijzonder mee eens/oneens bent en wat miste u in het debat?  

Zijn er onderwerpen die wij namens u nog bij de politiek kunnen inbrengen in de komende tijd? Laat het ons a.u.b. weten via debat@cosbo-stad-utrecht.nl

Platform ACO hoopt samen met de andere organisaties dat de informatie uit het debat u helpt om u voor te bereiden op de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart. 

Handleiding terugkijken livestream
De livestream/video van de uitzending kunt u op de volgende manier bekijken:

Wilt u op een ander moment kijken? Dan kunt u de video downloaden: 

  • Onder de video staat de knop DOWNLOAD. Klik daarop.
  • Er verschijnt een pop-up venster met de uitleg. Negeer de uitleg en klik in het pop-up venster op de knop Download. 
  • Een nieuw venster opent zich. 
  • Klik met de rechtermuisknop op de video (die gaat spelen) en kies ‘video opslaan als’ 
  • Wijzig eventueel de naam en sla op (standaard in de map Downloads op uw computer of in een map naar keuze).