sluiten

Waar bent u naar op zoek?

Columns-Berichten

Hier vindt u de columns en berichten van onze Seniorenburgemeester

Op woensdag 7 april was ik samen met veel bewoners en organisaties getuige van de feestelijke overhandiging van de ‘Ouderen Special van Dreefnieuws’ . Wethouder Kees Diepeveen kreeg het 1e exemplaar uitgereikt. Wijkblad Dreefnieuws wordt op grote schaal verspreid in Overvecht. Het blad wordt gemaakt voor en door bewoners.

Deze speciale uitgave is gemaakt op verzoek van de Alliantie Seniorvriendelijk Overvecht. Er staan interviews in met ouderen en diverse tips voor activiteiten, bijvoorbeeld over wonen en veiligheid in huis. In het midden zit een uitneembare plattegrond met daarop afgebeeld waar brievenbussen, geldautomaten en buurthuizen zijn te vinden in de wijk. Al met al, een prachtig initiatief waar veel mensen plezier aan zullen beleven.

Dreefnieuws is gratis af te halen bij de bibliotheek, en buurthuizen in Overvecht.

De themabijeenkomst van 31 maart 2021 werd ingeleid door onze seniorenburgemeester Corry Huiding-Stomp door middel van een gesproken column. De column was getiteld Verwondering en ging over het onderwerp van deze bijeenkomst: de digitaliserende wereld.

Column 31 maart 2021