ACO zoekt deskundige die actief willen meedenken en -doen over openbaar en aanvullend vervoer!

bus-1300140_960_720Logo ACO 211 x 110

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP
Wie wil actief meedenken en -doen over openbaar en aanvullend vervoer?

Goed bereikbaar, toegankelijk en betaalbaar (openbaar) vervoer is zeker voor ouderen van levensbelang! Immers naar mate je ouder wordt, ben je meer afhankelijk van vervoer door anderen. Hoe kan je anders komen op de plek van je bestemming? Vrienden en familie bezoeken? Een gezellig restaurant bereiken of genieten van een mooie culturele voorstelling? Medische en andere zorg krijgen?

Het huidige openbaar vervoer schiet hierin vaak te kort. Ook verandert er na 2020 het nodige met de Regiotaxi. Daarom wil de ACO nadenken over verbetering en andere vormen van vervoer in Utrecht voor senioren. Het ontwikkelen van nieuwe vormen van passend (aanvullend) vervoer is een uitdaging!

Waar mogelijk zal de projectgroep samenwerken met andere organisaties/personen.

Wil je meedenken?
Stuur je interesse naar info@aco-utrecht.nl